OM MIG

Boka tid hos Angela genom:
E-post: living-reality@outlook.com 
Telefon: +46 70 330 10 69

Mottagning:  

Ledungsvägen 11 Ekerö (Stockholm)Har du inte möjlighet att komma till Ekerö går det även att kontakta mig

via living-reality@outlook.com för distans/onlinerådgivning och analys. 


Grundare av Living Reality


Angela Tischbein-Madsen har en master i rörelseterapi. Hon har över 25 års erfarenhet av att arbeta med barn, ungdomar och vuxna i grupp och enskild terapi. Detta har hon praktiserat i förskola, förskoleklass, skola, vuxen utbildning, kursverksamhet och egen praktik.

Hon är även utbildat i Rytmisk Rörelseträning och Reflexintegrering, Mindfulness och Nonviolent Communication.


Jag är född och uppväxt i Tyskland och har levt i Sverige sedan 30 år. Hela mitt liv har jag intresserat mig i människans utveckling. Både att förstå mig själv och förstå andra och vägleda dem i detta och det har lett mig till att utbilda mig inom olika områden, som handlar om inre och yttre utveckling. Mitt huvudämne är människans kropp  och dess rörelseförmåga.  I kroppen har vi lagrad allt, som försiggår i våra tankar, känslor och i vår själ. Där har vi lagrad alla cellminnen från vår barndom och allt vi har varit med om i våra liv. I våra celler är även lagrad allt som vi har fått som arv av våra föräldrar och deras föräldrar i flera generationer.


Jag har fördjupat mig i det lilla barnets motoriska utveckling och utvecklingen av dess sinnen. För den friska motoriska utvecklingen och sinnesutvecklingen lägger grunden för hjärnans- och nervsystemets utveckling, för den emotionella utveckling, för den sociala interaktionsförmågan, för den kognitiva- och intellektuella utveckling, för det egna växande och hur vi förmår att älska oss själva och hur vi står och handla i livet (självkänsla och självförtroende).